sve kategorije
EN

Mat za suzbijanje korova

Početna>Proizvodi>Mat za suzbijanje korova

Tlo
Bijeli polipropilenski pokrivač tla za staklenik

Bijeli polipropilenski pokrivač tla za staklenik


Bijeli PP pokrivač tla (pregrada od korova), jer može reflektirati svjetlost, pa se općenito koristi u staklenicima za povećanje razine svjetlosti u stakleniku


Boje linija: zelena, plava, crna (prihvatite prilagodbu)

Opis

1. Za ovaj bijeli pokrivač tla od polipropilena, koji se razlikuje od crnog pokrivača tla, tkan je strojem za projektile, što također čini bijeli pokrivač tla ravnijim.

2. U usporedbi s crnim pokrovom tla, bijeli pokrivač tla može reflektirati svjetlost. S jedne strane, može povećati razinu svjetlosti u stakleniku. S druge strane, također može smanjiti akumulaciju topline na tlu staklenika i sniziti temperaturu tla. Dakle, općenito se koristi za usjeve s visokim zahtjevima za osvjetljenjem.

Tehnički podaci
StavkaBijeli polipropilenski pokrov za tlo
Sirovine100% PP + UV
Stroj za pletenjeStroj za projektile
BojeBijela, smeđa...
Redovna težina grama90gsm, 100gsm, 110gsm i 120gsm
Maksimalna širina proizvodnje5.2m
Redovita duljina100m, 200m..
Ambalaža

Pakiranje u roli s papirnom cijevi, PE vrećicama i

Oznaka u boji

Prednost proizvoda

(1) Proizveden sa strojevima za projektile uvezenim iz Europe (Sulzer), čine ukupnu strukturu, veličinu i kvalitetu proizvoda u skladu s europskim tržištem.

(2) Bijeli polipropilenski prizemni pokrivač (prostor za suzbijanje korova) može učinkovito reflektirati sunčeve zrake, a reflektirane sunčeve zrake osvjetljavaju lišće prema dolje, tako da lišće biljke može primati sunčevu svjetlost s obje strane, potiče fotosintezu biljaka i ubrzava rast usjevi.

(3) Centar za inspekciju kvalitete

Za detalje, molimo provjerite naš "Postupak kontrole kvalitete" u stupcu Kvaliteta i certifikat

U industriji poljoprivrednih mreža imamo najkompletniju opremu za inspekciju kvalitete, kao što su QUV, tester čvrstoće tkanine, tester brzine sjenčanja, tester vlage sirovina itd.

2

primjena

Bijeli polipropilenski pokrivač tla (prostor za suzbijanje korova) naširoko se koristi u staklenicima, kao što su jagode, paprike...

UPIT